АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL

The review was deleted or moved to the archive according to the points of the regulations for placing and moderating reviews on the TopHotels.ru project 1.2.1 Unconfirmed Review

Vacation as a With family in
July 2015
25.06.15 - 09.07.15
- Recommend this hotel

4.3

5 accommodation

4 service

4 food

 
Deleted - does not affect the rating

Дуже сподобався готель. Перебували там 2 неділі, персонал...

Дуже сподобався готель. Перебували там 2 неділі, персонал дуже привітний, а харчування вразило, було все, на кожен смак. Назавжди заклався в пам'яті персонал, що намагались вчити нас розмовляти на арабській :) та аніматори, це Саско, Юля, Манду, Му, Катя, Міго які не давали нудьгувати.

Ми поїхали в не сезон, тому людей було мало, ми отримали купу приємних емоцій від такого відпочинку, взагальному все сподобалось.

Єдине, що було не ідеально, це номер, наче прибирали, але залишався пісок, під шторами купа бруду та пилюки, біля тумб ( біля ліжка ) взагалі не прибирали, під ліжком також багато павутиння та пилюки, але це можна легко виправити.

Номер був великий, підходив для 4-ох людей, але було одне велике ліжко, два малих, одне менше ліжко було розкладним і коли я прилягла на нього, хотіла лягти на бік, воно їздило і коли вставала складалось, меблі були не в ідеальному стані, але нормально.

Територія взагалі чудова, гарний сад, фонтани

Якщо давати оцінку готелю, то це 8 з 10

TRANSLATE
Advantages
харчування аніматори
Disadvantages
чистота
Added 10.07.15 18:11 (1 003 characters in the review)
Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up
Previous rate
View all reviews
Next rate