АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 08.08.15
Countries, cities: 6 / 9
Reviews: 10
Comments: 0
Readership: 6880
Photos: 2
18
reader outreach
0 readers
find it useful
Vacation as a With family in
January 2012
19.01.12 - 23.01.12
- Recommend this hotel

5

5 accommodation

5 service

5 food

 
Gratitude - does not affect the rating

Приємний готель в гарному містечку.

Готель знаходиться на центральній вулиці цього малого але затишного містечка, серед чудових та мальовничих Карпат.

Одразу закцентую увагу лижників, що їдуть сюди на лижі. Не знаю як у всій ромунії проте саме в Сінаї лижні курорти зовсім не на рівні. Підйомники старі ( не рахуючи цю нову "телегондогу"), траси не підготовлені. Ціни як для такого рівня курорту просто шалені і неадекватні ( порівняти я маю з чим, Кітштайнгорн,Целль ам зіі, Зальбах і тд.) Зрештою за той час що я був, можливо, щось помінялось. Але краєвиди, які тут краєвиди, Карпати в Румунії це зовсім інше. Гори просто неможливо не любити тому їхати варто, проте бути готовим дотого що сервісу для лижників немає.

Певертаєчись до готелю варто сказати що номери просторі та чисті. Те саме можна сказати і за ванні кімнати.

Сніданки в готелі хороші, працює за всім добре відомою системою шведського столу, всього є досить, голодним незалишитья ніхто.

Персонал відзивчивий та хороший. Виникла одна сиуація при виїзді, ми думали, що забули свій фотоапарат в одному із номерів, але знайти його не могли. Про що повідомили аміністратора, вони записали наш адрес та сказали яктільки його знайдуть то відправлять нам. Одразу попередили увесь обслуговуючий персонал усіх покоївок. Сіль в тім, що фотоапарат ми знайшли уже поприїзду до дому, хтось із моїх рідних, поклав його до куртки, а її в свою чергу спакував у валізу і нікому не прийшло в голову перевірити куртку ( бо валізи ми перепатрошили). Проте відношення самого персоналу мене приємновразило, одразу було видно, що люди справді прагнуть допомогти, за що їм велике дякую.

У підсумок можу сказати, що поїздкою до Румунії я задоволений, як і задоволений цим готелем, в ньому все на свому рівні.

TRANSLATE
Advantages
хороший персонал хороший адміністратор гарні сніданки розташування
Added 28.01.17 22:30 (1 728 characters in the review)
Add comment
Complain
Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up