АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 09.07.17
Countries, cities: 5 / 9
Reviews: 8
Comments: 0
Readership: 7229
Photos: 90
Vacation as a couple in
December 2018
26.12.18 - 02.01.19
- Recommend this hotel

4.8

5- accommodation

5 service

5 food

 
Correct review - affects rating

Готель дуже пристойний.

Поселення

Прилетіли рано, чекали поселення всього годину, об 11.00 одягли браслети і зразу дали номер, просив на другому поверсі - без проблем та без доплат.

Номер.

Отримали номер по центру умовного кільця навколо басейну. В дальніх двох корпусах - номери трохи більші, але ми вирішили не міняти. В номері чисто!, санвузол чистий!, ванна - блищить!, пилюки нема. Оснащення стандартне - сейф, фен, кондиціонер, холодильник, телевізор, вся техніка працює. Пляшка води 1,5л. щодня. Прибирання щодня, без нагадувань після сніданку. Звукоізоляція між номерами погана, пристрасні італійці "розважали" нас посеред ночі . Зовні - вид на сусідній готель, з вікна вид на басейн. Балкон середніх розмірів.

Територія.

Озеленення досить добре, все доглянуте, пострижене. Дуже гарно оформлена квітами дорога на в′їзд в сторону Сохо. Бачив і краще, але тут не надто багато місця для саду. Оскільки готель «Спорт», на території: футбольне поле, іподром, волейбольна площадка, дійсно великий басейн з підігрівом і водяними гірками, хороший спортивний зал, чудова сауна, джакузі.

Ресторан.

Вишколений персонал - це дуже приємно, чисто. Вишуканих страв не було, але все, що готували було дуже смачним. Шеф-повару великий +! Сніданки стандарт, на обід та вечерю, кілька видів м′яса, риба, або кальмари, гриль. Фруктів достатньо. Найголовніше - жодних черг, штовханини, ввічливі офіціанти, чисті столи та прибори, вчасно поповнюються лотки з блюдами.

Пляж.

На території сусіднього готелю «Конкорд Фронт». Пішки хвилин 10, або кожних 10 хвилин на автобусі. Пляж ярусний, місці вистачало, хоча наповненість майже 100%. Незвично: картки на рушники номерні, тобто де взяв - там і здав, але це ніскільки не заважало. На пляжі бар, та ресторан в якому можна пообідати. Також, можна користуватись барами готелю «Фронт». Приємний бонус – постійно працював холодильник з морозивом. На жаль, пластикові стакани в барі. В море прокладені два понтони, працює один, місця вистачає для всіх. Риф хороший, коралів та рибок досить багато, є цікаві островки біля готелю «Island view». І головне для зими, вітру в бухті майже нема.

Поруч.

В 5 хвилинах пішої ходьби – вулиця Сохо. Але купувати там щось не раджу, ціни завищені в 2-3 рази. Від готелю ходить безкоштовний автобус в Наама Бей, також, перейшовши дорогу на маршрутці можна за 5 фунтів доїхати.

В цілому готель дуже пристойний, можу рекомендувати, та й сам би ще раз з′їздив.

Фото туриста отеля

Hotel territory

Фото туриста отеля

Hotel territory

Фото туриста отеля

Entertainment and sports

Фото туриста отеля

Hotel

Фото туриста отеля

Beach

Фото туриста отеля

Entertainment and sports

Фото туриста отеля

View from the room

Фото туриста отеля

Hotel territory

Фото туриста отеля

Hotel territory

TRANSLATE

Ростислав voted hotel services

4.8 Services and maintenance quality

4.9 Suitable for a holiday

4.6 Beach

Children services

4.7 Location convenience

3.9 Rooms

4.8 Hotel infrastructure

View all
Advantages
персонал басейн ресторан чистота
Disadvantages
погана звукоізоляція
Added 05.01.19 20:17 (2 441 characters in the review)
Add comment
Complain

00:25 20.01.19

Доброго дня, Вам дозволили поснідати без доплат? Як я зрозуміла, Ви були в отелі о десятій ранку. Різниця в три тис. зараз між Спортом та Франт. Куди б Ви порекомендували -варто доплатити, чи в Спорті так само ?

21:52 24.01.19

Доброго дня, ми сніданок пропустили, ходили вже на обід. Готелі доповнюють один одного. Зимою краще Спорт, там теплий басейн та сауна. Фронт виглядає більш доглянуто, скоріше для спокійних європейців, та туристів з дітьми.

10:15 14.03.19

Доброго дня. Ростиславе, скажіть, будь ласка, як в Спорті справи з інтернетом? Планую їхати найближчим часом, але потрібно буде працювати, тому гарний інтернет дуже важливий. Дякую

20:56 14.03.19

Не підкажу. Ми купуємо Vodafone сім карту в порту, зараз 8 доларів і користуємося мобільним інтернетом, швидкість на рівні 3G.

Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up