АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 29.07.19
Countries, cities: 1 / 1
Reviews: 1
Comments: 0
Readership: 1154
Photos: 5
Vacation as a C маленькими детьми in
July 2019
16.07.19 - 26.07.19
- Recommend this hotel

4.5

4 accommodation

5 service

5- food

 
Correct review - affects rating

Цілком гарний готель

Відгуків багато, але по своєму кожен корисний. Прилетіли з Mirage Bay 26.07. В загальному відпочинок сподобався, зрозуміло що це 4 зірки, але насправді було все що потрібно.

Поселили дуже швидко з доплатою 20₴ дали кращий номер(237), хоча хотілось ще краще, але сказали наступного дня,але ми вже розклались і не хотіли + це було аж б біля аквапарку. Напевно одне що може бути краще це номера. Ліжка великі, шафа мала тільки для вішаків, на 4 люд замало. Ванна кімната простенька, є фен і миючі засоби. Кондиціонер працював на всій потужності і тільки на 20 градусів, то нас він і продув. От з прибиранням номерів у них так собі, хоч вся територія дуже чиста.

Територія готелю дуже велика, часто з сином їздили машиною, яка возила до ресторану. Сама територія дуже гарна зелена, чиста і все пострижене.

Ресторан також завжди був чистий, дуже швидко прибирати зі столу і місця завжди вистачало. Їжа цілком нормальна як на 4 зірки, завжди була курка дуже смачна, говядина і риба також смачна. Краби були 2 рази але не дуже добрі. З дітками проблем не було щоб прогодувати, зранку оладки, омлет, платівці і шикарна випічка. Обід і вечір завжди був супчик. Фрукти Кавун, Диня, апельсин, фініки, виноград. Також на пляжі з 12 год фрі, піца і досить смачні бургери. Пили ми зазвичай пиво, воду, коли, спрайт, соки такі собі. Ходили в східний ресторанах, нічого особливо практично все що було і на вечерю, просто гарніше подано і дуже було гаряче, тільки В кінці включили кондиціонер.

Пляж також дуже великий і чистий, лежаків вистачало без проблем. От вода брудна досить часто була. Ми ходили в кінець пляжу де острів, то була значно чистіша, а декілька днів просто надзвичайно гарна. Але за за рахунок лагуни можна плавати у глибокій воді, і дітям спочатку у мілкій. Коралів можна сказати немає, все мертве.

Сказати що було гарячо дуже не можу, нам було нормально. Через кондиціонери захворіли 2 дітей, біля рецепшину є лікар (гід про це не каже, їх основне екскурсії). Ми звертались дали ліки без проблем. Також безкоштовно відвезли в лікарню, бо в старшого була висока температура, тому можете звертатись без проблем .

Аква парк також гарний великий, ми ходили не часто, адже приїхали на море.

Анімація мені здається всюди одинакові, дітки бігали, я ходила на Аква айробіку, були ще танці, тільки часу на все не вистачає.

Цілком нормальний готель відпочивати можна, і є чим зайнятися і діткам, голодними не будете. Сміло можна рекомендувати

Фото туриста отеля

Rules and regulations

Фото туриста отеля

Rules and regulations

Фото туриста отеля

Beach

Фото туриста отеля

Entertainment and sports

Фото туриста отеля

Rules and regulations

TRANSLATE
Advantages
Лагуна територія ресторан
Disadvantages
Номери
Added 29.07.19 13:12 (2 513 characters in the review)
Add comment
Complain

17:17 01.08.19

Perevedite na russkij, eto ze russkij sait.

16:53 17.08.19

Ира,здравствуйте,опишите,пожалуйста,заход в море,пологий ли он,каменистый или песочек,Вы говорите-вода грязная почти всегда была? почему?

21:20 09.09.19

Дякую за змістовний опис. Особливий респект за українську мову.

Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up