АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL
Sign up: 14.08.20
Countries, cities: 1 / 1
Reviews: 2
Comments: 0
Readership: 763
Photos: 42
1 БЛАГОДАРНОСТЬ
Vacation as a Family with children in
August 2020
06.08.20 - 13.08.20
- Recommend this hotel

5

5 accommodation

5 service

5 food

 
Correct review - affects rating

Чудовий готель, красивий риф.

В готель нас заселили відразу після прибуття з аеропорту. Це дуже приємно. Ми розклали речі і пішли на пляж. Окунулись і встигли на сніданок.

Нарізані овочі окремо, соуси окремо - комбінуєш сам. Млинці і до них різні начинки теж сам обираєш. Круасани, слойки, булочки, французькі тости, хліб для тостів і тостер. Смачний йогурт і до нього вибір джемів, меду. Нарізані фрукти: банан, яблуко, диня, виноград. Диня була щодня. Виноград був лише в перші дні нашого перебування, потім з'явився кавун, в останні дні - агава. Омлет випікають тобі персонально з тією начинкою, яку ти замовиш. Сир і ковбаса мають нейтральний смак. Сосиски порізані на шматочки з печеними на грилі овочами. Масло фасоване в малюсіньких коробочках- дуже зручно, бо хочеш в каші додаєш, а хочеш - на хліб мажеш. Кускус, рис, картопляне пюре, печені овочі, тушені.

Обіди завжди мали в своєму складі два супи і вони були смачні.

Шведський стіл, але м'ясо нарізав кухар кожному персонально. Яловичина смачна. Курка іноді була підгорівша, та було ще що їсти. Смачні кальмари були на грилі. Риба була то тушена, то на грилі.

Вечеря - це красота і смакота. Я іноді фотографувала. Кондитерські вироби - дуже смачно і красиво. Тістечка з кокосом, "волосата" пахлава, еклери - мої фаворити. Респект кухарю.

Це наша перша подорож, тому порівнювати я немаю з чим.

Нам завжди було що їсти.

Я викочувалась, а не виходила, бо соромно було залишати взяту їжу, то ж доїдала за дітьми ;-) Офіціанти, прибиральники, бармени, менеджери, шеф-кухарі - всі дуже доброзичливі. Прибиральник нашого номера нас повністю влаштовував. В номері чисто. Папір, гелі, шампуні регулярно міняв, дзеркала чисті, сантехніка теж. Ми старались не смітити, зайві речі були в шафах. Йому залишали записки із сенк'ю і гостинчики, а він нас радував фігурками. При поодиноких зустрічах з ним на території готелю ми вітались і обнімались як з рідним.

Багато відпочиваючих було з числа місцевого населення (відсотків 80), бо закінчувалося їх свято. Вони поїхали і нас залишилось зовсім мало. Цікаво подивитись на інший народ.

Наш номер від моря в третьому ряду 3203- великий, новий, ліжка зручні, постіль чиста, душева велика, гарна, просторі шафи, сейф безкоштовний. Кондиціонер справний, тераса велика, вид на море - супер.

Якби працював ресторан на пляжі, ми б і не піднімались у великий ресторан на пагорбі, а ввесь час проводили б на першій лінії : море-пляж-басейн. Діти просились у великий басейн, той, що на другій лінії біля ресторану. Ми їх на третій день повели туди, вони не відчули особлиої різниці і купались потім лише малому басейні на пляжі першої лінії. Нам так зручно, бо бігали на пантон, в басейн коли хотіли, бо це поруч.

Приорітетом нашого відпочинку було море.

То ж щоранку й після 16 години ми проводили час у морській воді.

З берега не покупаєшся - дуже мілко, проте нам це не завадило.

Діти плавали (в нарукавниках або в кругах чи жилетах) з маскою на глибині.

Неймовірна краса коралів і рибок під водою.

Тепле море.

Висока солоність гарно тримає на поверхні.

Ми отримали те, що хотіли.

Перші три дні діти засинали ще до 20-00 тому на анімацію ми не ходили. А з четертого дня вони вже витанцьовували на дискотеці, дивились фаєр-шоу.

Аніматори молодці. Ненав'язливі і люб'язні. Хто хотів, той ходив на пляжі на волейбол, аквааеробіку, йогу, зумбу, водне поло. Нам це було не потрібно, то ж нам вистачало міні-диско для дітей і простого спілкування. Важко не помітити позитивного аніматора Фокса, який ввесь час посміхався, жартував, щодня змінював образи - нагадував мені "журналіста" з фільму "П'ятий елемент" і дуже гарно знав усіх дітей і їх імена, завжди підходив до них на пляжі, веселив. Руслан завжди підходив поспілкуватися. Марина цікавилась чи все влаштовує і що хотіли б змінити, домовилась, щоб дві півторачки води в номер ставили, а не одну.

Бармени молодці у ставленні до дітей і дорослих.

Діти задоволені, ми щасливі.

Знайшли нових знайомих.

Величезне дякую усім, з ми ким спілкувались в отелі.

Обов*язково повернемось в цей отель.

Фото туриста отеля

Hotel logo

Фото туриста отеля

Hotel logo

Фото туриста отеля

Hotel logo

Фото туриста отеля

Beach

Фото туриста отеля

Beach

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

басейн на першій лінії

Фото туриста отеля

Hotel territory

піднімаємось до ресторана

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

Фото туриста отеля

Restaurants and bars

View more
TRANSLATE
Advantages
раннє заселення комфортні просторі номера велика територія чисті басейни короткий пантон мальовничий риф багато видів рибок біля коралів тепле море різноманітне харчування швежський стіл вишукана подача страв ввечері люб'язні бармени офіціанти прибиральники тощо.
Disadvantages
з берега не покупаєшся - дуже мілко проте нам це не завадило. діти плавали (в нарукавниках або в кругах чи жилетах) з маскою на глибині.
Added 14.08.20 20:03 (4 196 characters in the review)
Add comment
Complain

12:44 24.08.20

Уважаемый Гость!

Благодарим Вас за то, что Вы нашли время и опубликовали свой отзыв.
Ваше мнение очень важно для нас!
Мы очень рады , что Вы выбрали наш отель и остались довольны нашим сервисом.
Ваш отзыв был переведен и доведен до руководства отеля.
Будем рады видеть Вас в нашем отеле в качестве повторных VIP – гостей!
Надеемся, что Ваш отзыв будет полезен другим туристам при выборе отеля.

С наилучшими пожеланиями,
администраторы на ресепшн
Mohamed Ezzat

Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up