АВТОРИЗОВАТЬСЯ НА ПРОЕКТЕ
ADD REVIEW ABOUT HOTEL

The review was deleted or moved to the archive according to the points of the regulations for placing and moderating reviews on the TopHotels.ru project 2. Rules of Placing Comments at the TopHotels.ru Project

Отзыв об отеле Rehana Royal Beach Resort & Spa (отель был переименован 01.01.18)
Vacation as a With family in
January 2011
01.01.11 - 15.01.11
- Abstained

4

4 accommodation

4 service

4 food

 
LOCAL IP-ADDRESS - does not affect the rating

Чесно зізнаюсь: до цього ми жодного разу не відпочивали...

Чесно зізнаюсь: до цього ми жодного разу не відпочивали в готелях 5*, увесь час 4*, були і 3*, і нас усе влаштовувало. . Але для весільної подорожі вирішили обрати щось покрутіше, і, можна сказати, помилилися. дійсно хороший готель з красивою і великою територією, басейнами, оригінальними номерами. У номерах цілком нормальна сантехніка, міні-бар, безкоштовний сейф, телевізор, відмінний кондиціонер. Чому в номерах, а не в номері? Тому що перший номер нам довелося поміняти - там жив щур. Спочатку ми думали, що скрегіт десь в районі душу в номері - це звук проїжджаючого візка обслуговуючого персоналу або ще щось в цьому роді. Ан-ні, какашки одного разу виявлені в раковині явно дали зрозуміти, що тут живе гризун. Щура намагалися вивести аерозолем від комах, але це не допомогло, а на ресепшені заявили, що інших номерів немає. Довелося наполягти. Другий номер виявився і більше, і ближчий до моря,і,що головне, без щурів.

Їжа...".головний ресторан" - це величезний мінус. Не можна так називати "совдепівську столовку". Фантазія у Вашого шеф-кухаря відсутня зовсім. Ну невже з картоплі можна приготувати тільки 3 страви? А з риби тільки 2? А з м'яса?..І так щодня- одне і теж. Так, всього багато, голодним не залишишся, але від 5 чекали кращого.

Море: з 11 днів проведених в цьому готелі ми купалися в морі всього 2 дні, а інші дні купатися було заборонено, оскільки дув сильний вітер. За словами персоналу, готель розташований в невдалій частині бухти NABQ, де постійно дме сильний вітер і про купання в морі можна просто забути. Якби знали про це раніше, то ніколи б не поїхали в цей готель. Море дуже неспокійне і тим, хто просто хоче спокійно помилуватися рибками доводиться боротися з хвилями, щоб не ударитися об рифи. Спуск у воду просто жахливий - залізні слизькі сходи. Течією відразу ж відносить кудись убік. Коротше, задоволення ніякого. А так хотілося просто помилуватися прекрасним водним світом Червоного моря.

Три дні у нас були екскурсії: спершу їздили в Луксор, потім в Ізраїль і на морську прогулянку в заповідник Рас Мохаммед. Луксор справив на нас незабутнє враження, усі ці стародавні храми, гробниці, алея сфінксів, взагалі набагато краще ніж в Каїрі.Гід у нас був російський хлопець, дуже цікаво розповідає і весь день у нас пролетів як одна хвилина.А в Ізраїль мріяли потрапити вже давно, найбільше враження справили храм Різдва Христова і Стіна Плача. Екскурсії брали не у свого готельного гіда, а у місцевої компанії, на їх сайті (www.onetour-egypt.ru) зробили заявку, а по приїзду в готель повідомили їм номер кімнати, а вони вже за допомогою смс повідомляли нам час виїзду на екскурсію.Гроші ми оплачували в автобусі гідові. Крім того, як бонус, вони провели для нас безкоштовну екскурсію по місту, так що ми ще подивилися мусульманську мечеть, церкву християн Єгипту і побували на місцевому базарі.

В цілому відпочинок пройшов не так як планували, але ми залишилися задоволені. Можливо, колись готель і зміниться до кращого, але ми б порадили туристам пошукати більше кращий варіант.

TRANSLATE
Added 17.03.11 11:13 (3 029 characters in the review) from IP-address of Египта
Чтобы добавить комментарий, необходимо авторизоваться
Поле обязательно для заполнения
Поле обязательно для заполнения
Sign up
Previous rate
View all reviews
Next rate